Heroes for Charity B.V.
Heroes for Charity B.V.
Prins Hendrikstraat 32
3361 XP Sliedrecht
+31 (0)85 - 060 24 21 - info@heroesforcharity.nl

 

Uitrusting

Een goede uitrusting is cruciaal en kan het verschil maken tussen het wel of niet halen van de challenge. Zorg er dus voor dat je goed checkt wat je allemaal mee moet nemen op de gedetailleerde paklijst die je ontvangt vanuit Heroes for Charity. Je challengeleider kan je natuurlijk ook van advies voorzien. 

 
Uitrusting - Dagrugzak Kilimanjaro

Wat neem je mee in je dagrugzak de Kilimanjaro op?

Tijdens de beklimming van de Kilimanjaro werk je met twee verschillende rugzakken: je daypack en je grote rugzak. Je daypack draag je zelf de berg op, de grote rugzak wordt gedragen door porters. Aangezien je tijdens de tocht niet bij de spullen in je grote rugzak kunt, is het erg belangrijk dat je elke ochtend goed nadenkt welke spullen je mee moet nemen in je dagrugzak.

 
Uitrusting - Kleding Saigon to Angkor Wat

Welke kleding draag je tijdens het fietsen van Saigon to Angkor Wat?

Het hebben van de juiste uitrusting is een belangrijk onderdeel van de voorbereiding op je challenge. Zo ook voor de Saigon to Angkor Wat Ride for Charity. Met de juiste spullen heb je minder kans op blessures, voel je je comfortabeler en daarmee vergroot het je kans op het behalen van het einddoel, de prachtige tempel Angkor Wat.

 
Uitrusting - Kiezen wandelschoen

Kiezen van de juiste wandelschoen: hoe pak ik dit aan?

Of je nu de Inca Trail naar Machu Picchu gaat lopen, de Kilimanjaro gaat beklimmen of een wandeling gaat maken over de Nederlandse stranden, het hebben van de juiste wandelschoenen is essentieel voor het behalen van je doel en het voorkomen van blessures. Maar welke verschillende wandelschoenen zijn er? En waar moet je op letten bij het kopen?

 
Uitrusting - Rugzak goed inpakken en omhangen

Tips om je rugzak goed in te pakken en om te hangen

Je rugzak goed inpakken en juist omhangen kan blessures voorkomen. Je wilt tijdens het wandelen natuurlijk geen pijn oplopen, schuurplekken krijgen, last krijgen van je spieren of van rugpijn. Deze tips gaan je hierbij helpen.

footerStroke