Heroes for Charity B.V.
Heroes for Charity B.V.
Prins Hendrikstraat 32
3361 XP Sliedrecht
+31 (0)85 - 060 24 21 - info@heroesforcharity.nl

 

Uitrusting

Een goede uitrusting is cruciaal en kan het verschil maken tussen het wel of niet halen van de challenge. Zorg er dus voor dat je goed checkt wat je allemaal mee moet nemen op de gedetailleerde paklijst die je ontvangt vanuit Heroes for Charity. Je challengeleider kan je natuurlijk ook van advies voorzien. 

Uitrusting - Wat neem je mee in je dagrugzak de Kilimanjaro op?

Wat neem je mee in je dagrugzak de Kilimanjaro op?

Tijdens de beklimming van de Kilimanjaro werk je met twee verschillende rugzakken: je daypack en je grote rugzak (of duffel). Je daypack draag je zelf de berg op, de grote rugzak wordt gedragen door porters. Aangezien de porters achterblijven om het kamp op te ruimen en daarna in een veel sneller tempo de berg op gaan om het kamp weer op te bouwen, kun je tijdens de tocht niet bij de spullen in je grote rugzak. Het is daarom erg belangrijk dat je elke ochtend goed nadenkt welke spullen je mee moet nemen in je dagrugzak.

Bekijk blog

Uitrusting - Welke kleding draag je tijdens het fietsen van Saigon to Angkor Wat?

Welke kleding draag je tijdens het fietsen van Saigon to Angkor Wat?

Het hebben van de juiste uitrusting is een belangrijk onderdeel van de voorbereiding op je challenge. Zo ook voor de Saigon to Angkor Wat Ride for Charity. Met de juiste spullen heb je minder kans op blessures, voel je je comfortabeler en daarmee vergroot het je kans op het behalen van het einddoel, de prachtige tempel Angkor Wat. Lees daarom vooral deze tips over de belangrijkste kledingstukken die je draagt tijdens de fietstocht door Vietnam en Cambodja.

Bekijk blog

Uitrusting - Kiezen van de juiste wandelschoen: hoe pak ik dit aan?

Kiezen van de juiste wandelschoen: hoe pak ik dit aan?

Of je nu de Inca Trail naar Machu Picchu gaat lopen, de Kilimanjaro gaat beklimmen of een wandeling gaat maken over de Nederlandse stranden, het hebben van de juiste wandelschoenen is essentieel voor het behalen van je doel en het voorkomen van blessures. Maar welke verschillende wandelschoenen zijn er? En waar moet je op letten bij het kopen van een paar wandelschoenen?

Bekijk blog

footerStroke