Heroes for Charity B.V.
Heroes for Charity B.V.
Prins Hendrikstraat 32
3361 XP Sliedrecht
+31 (0)85 - 060 24 21 - info@heroesforcharity.nl

 

Trainen

Welke challenge je ook gaat doen, trainen is belangrijk. Om blessures te voorkomen en om de slagingskans van de challenge te vergroten. Daarnaast kun je nog meer genieten van de omgeving en de uitdaging zelf als je al gewend bent aan de challenge-omstandigheden. Voor de fysieke voorbereiding is het verstandig om advies in te winnen bij een fitnessprofessional, om een programma te ontwikkelen dat is afgestemd op jouw niveau en doel. Daarnaast krijg je vanuit Heroes for Charity een trainingsgids met daarin een trainingsschema en de nodige tips om je zowel fysiek als mentaal zo goed mogelijk voor te bereiden.

 
Trainen - Fietsblessures

Vijf tips om fietsblessures te voorkomen

Ga jij een challenge aan op de fiets? Hoe jammer zou het dan zijn als je het einddoel niet haalt omdat je een blessure hebt opgelopen. Pijn in je rug, zere knieƫn of zadelpijn; allemaal klachten die je liever vermijdt. Lees daarom deze tips om blessures zoveel mogelijk te voorkomen.

 
Trainen - Fysiek voorbereiden Kilimanjaro

Hoe bereid je je fysiek voor op het beklimmen van de Kilimanjaro?

Hoe moet ik trainen als ik de Kilimanjaro ga beklimmen? Een vraag die vaak gesteld wordt. En terecht, want een goede fysieke voorbereiding gaat de kans op het halen van de top zeker vergroten. Welke vormen van training je het best kunt doen, lees je hier.

 
Trainen - Mentaal voorbereiden

8 tips: hoe bereid je je mentaal voor op een challenge?

Om een fysieke uitdaging aan te kunnen is het ook belangrijk dat je mentaal sterk bent. Het is daarom ook cruciaal dat je je mentaal goed voorbereidt, zodat je niet uit het veld geslagen wordt als het even zwaar of lastig is. Met deze tips kom je erachter wat je kunt doen aan mentale voorbereiding.

 
Trainen - Tips lange wandeltocht

De beste voorbereidingstips voor een lange wandeltocht

Ga jij een lange wandeltocht maken? Dan wil je je goed voorbereiden. Het kiezen van de juiste uitrusting speelt hierin een belangrijke rol. En het is ook verstandig om vooraf te trainen, zodat je tijdens de tocht kunt genieten van al het moois om je heen. Lees deze tips.

footerStroke