Heroes for Charity B.V.
Heroes for Charity B.V.
Prins Hendrikstraat 32
3361 XP Sliedrecht
+31 (0)85 - 060 24 21 - info@heroesforcharity.nl

 

Geld inzamelen

Je hebt besloten een challenge aan te gaan voor het goede doel. Super! Natuurlijk wil je dan ook zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen. Maar hoe pak je dit het best aan? Na aanmelden ontvang je een gids met daarin heel veel tips en ideeën over het inzamelen van geld. En ook op deze pagina vind je al voldoende inspiratie!

Welke challenge ga jij aan? Bekijk de tips en promotiematerialen per challenge

 
Geld inzamelen - Basisregels

Zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel: houd je aan deze zes basisregels

Geld inzamelen voor het goede doel. Je wilt natuurlijk een mooi bedrag inzamelen, maar hoe pak je dit nu aan? Als je je aan deze zes basisregels houdt, kom je al een heel eind!

 
Geld inzamelen - Doen waar je goed in bent

Geld inzamelen met doen waar je goed in bent

Als je geld wilt inzamelen voor het goede doel is het handig om te bedenken wat jij kunt, waar anderen voor willen betalen. Dit kan echt van alles zijn. Hieronder vind je vijf ideeën om je aan het denken te zetten. Waar ben jij goed in?

 
Geld inzamelen - Fiscaal aftrekbaar

Wanneer zijn giften aan een goed doel fiscaal aftrekbaar?

Wist je dat giften aan een goed doel in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar zijn? Dat maakt het geven aan een goed doel natuurlijk extra interessant. Lees hier een korte samenvatting.

 
Geld inzamelen - Geld inzamelen: event organiseren

Geld inzamelen voor een goed doel: organiseer een event

Waar hebben mensen geld voor over? Juist, aanwezig zijn bij een leuk event. Dit kun je dan ook goed inzetten als je geld aan het inzamelen bent voor een goed doel. Hieronder vind je enkele ideeën voor events die zeker in de smaak zullen vallen.

footerStroke