Heroes for Charity B.V.
Heroes for Charity B.V.
Prins Hendrikstraat 32
3361 XP Sliedrecht
+31 (0)85 - 060 24 21 - info@heroesforcharity.nl

 

Geld inzamelen

Je hebt besloten een challenge aan te gaan voor het goede doel. Super! Natuurlijk wil je dan ook zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen. Maar hoe pak je dit het best aan? Na aanmelden ontvang je een gids met daarin heel veel tips en ideeën over het inzamelen van geld. Voldoende inspiratie!

Geld inzamelen - Zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel: houd je aan deze zes basisregels

Zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel: houd je aan deze zes basisregels

Geld inzamelen voor het goede doel. Je wilt natuurlijk een mooi bedrag inzamelen, maar hoe pak je dit nu aan? Als je je aan deze zes basisregels houdt, kom je al een heel eind!

Bekijk blog

Geld inzamelen - Geld inzamelen met doen waar je goed in bent

Geld inzamelen met doen waar je goed in bent

Wat is er makkelijker dan donaties ontvangen voor doen waar je goed in bent?! Als je geld wilt inzamelen voor het goede doel is het handig om te bedenken wat jij kunt, waar anderen voor willen betalen. Dit kan echt van alles zijn. Hieronder vind je vijf ideeën om je aan het denken te zetten. Waar ben jij goed in?

Bekijk blog

Geld inzamelen - Wanneer zijn giften aan een goed doel fiscaal aftrekbaar?

Wanneer zijn giften aan een goed doel fiscaal aftrekbaar?

Wist je dat giften aan een goed doel in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar zijn? Dat maakt het geven aan een goed doel natuurlijk extra interessant. De meest actuele en volledige informatie vind je natuurlijk op de website van de Belastingdienst, maar hier vind je een korte samenvatting.

Bekijk blog

footerStroke