Heroes for Charity B.V.
Heroes for Charity B.V.
Prins Hendrikstraat 32
3361 XP Sliedrecht
+31 (0)85 - 060 24 21 - info@heroesforcharity.nl

 

Ontmoet challengeleider Sanne

Challengeleider Sanne Rustenburg houdt wel van avontuur. Eerder wandelde ze al de Inca Trail naar Machu Picchu, maar als challengeleider van Heroes for Charity gaat ze ook andere uitdagingen niet uit de weg. “Het is mooi om mijn enthousiasme voor reizen, avontuur en uitdagingen te delen met anderen, die hier net zo enthousiast van worden.”

Even voorstellen…

Sanne woont met haar vriend en kat in Noord-Holland. Ze heeft een eigen bedrijf in webdesign, wat ze mooi kan combineren met het zijn van challengeleider bij Heroes for Charity. “Hoewel ik soms een echte huismus ben, vind ik het ook heerlijk om naar buiten te gaan. Ik houd van wandelen en van alles wat met water te maken heeft: duiken, zwemmen, surfen, noem het maar op.”

Challengeleider

Challengeleider zijn past heel goed bij Sanne. Ze houdt namelijk van reizen, de wereld ontdekken en heeft zich, voordat ze challengeleider werd, ook al voor verschillende goede doelen ingezet via de challenges van Heroes for Charity. Zo wandelde ze de Heroes Hike for Charity in de Schoorlse Duinen met vriendinnen en zette ze zich met een bedrijventeam in voor de Hersenstichting. “Ik ga graag uitdagingen aan en houd wel van een portie avontuur. Tijdens mijn werk als challengeleider kan ik mijn enthousiasme delen met anderen die hier net zo enthousiast van worden.”

Inca Trail naar Machu Picchu

Sanne is onder andere challengeleider van de Machu Picchu Trek for Charity, waarbij je de Inca Trail wandelt naar Peru. Zelf wandelde ze deze trail in 2022 voor het eerst en ze zou het absoluut aanraden aan anderen. “Het is een ervaring om nooit te vergeten. Het is echt een uitdaging met veel stijgen en dalen, maar het is het zo waard als je alle prachtige uitzichten ziet.” Ook het wandelen met een groep anderen, heeft Sanne als bijzonder ervaren: “Om met een groep mensen dezelfde uitdaging aan te gaan, is heel bijzonder. Je bouwt in een korte tijd echt een band op met elkaar.” Na vier dagen wandelen aankomen, bij Machu Picchu was volgens haar de kers op de taart. “De aankomst was heel mooi en na vier dagen lopen, voelt het echt als een beloning om daar aan te komen.”

Geld inzamelen voor het goede doel

Door haar eigen ervaring met challenges voor het goede doel, heeft Sanne voldoende tips om met je te delen. Haar belangrijkste tip: “Wees niet bang om mensen te laten weten wat je gaat doen. Vertel het gerust op je werk, je baas kan zomaar eens guller zijn dan je denkt. Ik heb zelf zo ongeveer iedereen die ik kende gevraagd om een donatie te doen. En om iedereen op de hoogte te houden van mijn avontuur en trainingen vooraf, had ik ook een Instagrampagina gemaakt. Op die manier raken mensen ook betrokken bij je actie, in plaats van dat je alleen een bijdrage vraagt.”

Tegen iedereen die ook overweegt om een challenge aan te gaan voor het goede doel, wil Sanne het volgende zeggen: “vooral niet twijfelen en gewoon doen!”

Benieuwd welke challenge bij jou past?

Bekijk challenges
Ontmoet challengeleider Sanne - Challengeleider Sanne
Ontmoet challengeleider Sanne - Challengeleider Sanne
footerStroke