Heroes for Charity B.V.
Heroes for Charity B.V.
Prins Hendrikstraat 32
3361 XP Sliedrecht
+31 (0)85 - 060 24 21 - info@heroesforcharity.nl

 

Laura Westerbrink

Laura Westerbrink - Laura Westerbrink
€ 905,00 van de € 2.022,00 opgehaald
45%

2022 kilometer wandelen in 2022. Een ludiek idee om mijzelf meer aan het wandelen te krijgen... Maar waarom zou ik daar geen goed doel aan vastknopen? :-)

Mijn naam is Laura Westerbrink en ik heb mij, samen met mijn man en een heleboel andere toppers van vrijwilligers (waaronder Tamara en Judith Magdelijns, zij hebben allebei CF), jarenlang ingezet voor de NCFS met Stichting Geef een knuffel. Aangezien we nu al een hele tijd niet meer op verschillende markten kunnen staan om geld in te zamelen, heb ik besloten om mijn 'goede voornemen' om te zetten in 'Wandelen voor het goede doel'!

In 2022 ga ik 2022 kilometer wandelen voor de NCFS. Dit komt gemiddeld uit op zo'n 5,6 kilometer per dag. Om er nog een extra challenge van te maken, heb ik mijzelf nog 2 'spelregels' opgelegd:
- 1x per maand een wandeling van 10 kilometer
- 1x per kwartaal een wandeling van 20 kilometer
Ik zal de gelopen kilometers bijhouden via mijn Fitbit :-)

Uiteraard ben ik ontzettend blij met elke donatie, maar hoe gaaf zou het zijn om met deze ludieke actie aan het einde van het jaar 2022 euro op te halen?

Ik ben voornemens om mijn voortgang ook bij te houden via een Instagramkanaal: @wandelenvoorhetgoededoel

En wil jij een keer met mij meewandelen? Laat het mij vooral weten!

Tussenstand 24 april: 523 kilometer.

Doneer via de NCFS-actiepagina

Het bedrag op de NCFS-actiepagina is de meest actuele stand. Op een later moment wordt het bedrag op deze Heroes-pagina bijgewerkt. 

footerStroke