Heroes for Charity B.V.
Heroes for Charity B.V.
Prins Hendrikstraat 32
3361 XP Sliedrecht
+31 (0)85 - 060 24 21 - info@heroesforcharity.nl

 

4-daagse safari in Tanzania

Dag 1 - Tarangire National Park

Na het ontbijt vertrek je met je persoonlijke gids in de safari-jeep naar het eerste park. Het is ongeveer 3,5 uur rijden naar Tarangire National Park. Eenmaal aangekomen gaat de dak van de jeep open en kan de safari beginnen! Je gaat de rest van de dag op zoek naar wilde dieren. Er is een lunchpakket mee voor onderweg. Aan het eind van de dag rijdt de jeep je naar de eerste accommodatie voor het diner en de nacht. 

Inbegrepen maaltijden deze dag: Ontbijt, lunch en diner

Deze dag vervangt dag 12 van het programma van de Kilimanjaro Climb for Charity

Dag 2 - Lake Manyara National Park

Vandaag neem je een kijkje in Lake Manyara National Park. Opnieuw veel dieren om te spotten: van zebra's en aapjes tot giraffen en olifanten. Je luncht onderweg met een lunchpakket. Na een mooie dag vol wilde dieren rijdt je naar de volgende accommodatie. 

Inbegrepen maaltijden deze dag: Ontbijt, lunch en diner

Dag 3 - Ngorongoro Crater

Na het ontbijt rijd je de Ngorongoro krater in, waar je de rest van de dag een game drive maakt op zoek naar wilde dieren. Vanaf de gate rijd je een stukje over de kraterrand, waarna je via een prachtige, steile weg de ronde krater inrijdt. Het landschap is prachtig. Vanuit de lodge heb je een picknicklunch meegekregen. Eind van de middag rijd je weer terug naar de lodge. 

Inbegrepen maaltijden deze dag: Ontbijt, lunch en diner

Dag 4 - Terug naar Nederland

Na een relaxte ochtend wordt je opgehaald om naar Kilimanjaro Airport gebracht te worden. Dit is ongeveer 3,5 uur rijden. Vanaf hier vlieg je terug naar Nederland. Houd er rekening mee dat je, afhankelijk van de vluchttijd, mogelijk pas de volgende dag aankomt in Nederland.

Inbegrepen maaltijden deze dag: Ontbijt en lunch

Praktische informatie


Accommodatie

Je slaapt de eerste nacht in de buurt van Tarangire National Park, in een lodge met een prachtig uitzicht op Lake Burunge. Je slaapt in een luxe, ruimte tent met een houten vloer, en-suite badkamer met buitendouche en privé veranda. Ook de andere twee nachten slaap je in een prachtige tented lodge. Je kunt lekker bijkomen in de ruimte eet- en loungeruimte met terras, open haard en comfortabele zitplaatsen of bij het zwembad.

Vervoer

Al het vervoer van en naar de accommodaties en van en naar de nationale parken is inbegrepen. Je wordt vervoerd in een privé safari-jeep en hebt een persoonlijke gids, die je alles kan vertellen over de parken en het wildlife.

Begeleiding

De safari wordt niet begeleid door de Nederlandssprekende challengeleider. Wel gaat er een persoonlijke Engelssprekende gids mee die de gehele safari begeleidt. 

Prijs

Maximale prijs*: € 1.288,-

Bij minimaal 2 personen, gebaseerd op tweepersoonskamers. Eenpersoonskamer mogelijk met toeslag. 

* Als er vanuit de groep meer Heroes op safari gaan, zal de prijs omlaag gaan.

Wel inbegrepen

  • Accommodaties
  • Maaltijden zoals beschreven bij het programma
  • Vervoer
  • Toegangsprijzen voor de nationale parken
  • Engelssprekende gids tijdens de safaridagen
  • Drinkwater tijdens de safaridagen
  • Lidmaatschap bij Flying doctors

Niet inbegrepen

  • Fooien (richtlijn voor de gids is $ 25,- per dag)
  • Alcoholische en non-alcoholische dranken
footerStroke