Heroes for Charity B.V.
Heroes for Charity B.V.
Prins Hendrikstraat 32
3361 XP Sliedrecht
+31 (0)85 - 060 24 21 - info@heroesforcharity.nl

 

Informatie voor goede doelen

Wil je dat deelnemers aan de challenges van Heroes for Charity zich ook kunnen inzetten voor jullie goede doel? Dat kan! Geef via het contactformulier aan dat je je als goed doel wil aansluiten bij Heroes for Charity of mail naar info@heroesforcharity.nl

Ons goede doel wil zich aansluiten

Voordelen voor het goede doel

Aansluiten bij Heroes for Charity heeft voor een goed doel twee belangrijke voordelen: 

 • Fondsenwerving

  Als je je aansluit bij Heroes for Charity kunnen deelnemers aan challenges geld inzamelen voor jouw goede doel, waardoor de donaties binnen zullen stromen.

 • Promotie

  Aangesloten goede doelen zullen worden gepromoot vanuit Heroes for Charity. Daarnaast zullen deelnemers aan een challenge deze uitdaging gaan promoten, waardoor het goede doel ook gepromoot wordt om donateurs binnen te halen. Zo kan je goede doel bekend worden bij een groter publiek.
Informatie voor goede doelen - Voordelen voor het goede doel

Waarom aansluiten bij Heroes for Charity?

Informatie voor goede doelen - 100% van de donatie gaat naar het goede doel

100% van de donatie gaat naar het goede doel

Er wordt door Heroes for Charity geen commissie ingehouden. Het hele bedrag gaat naar het goede doel (m.u.v. de transactiekosten aan de Payment Service Provider).

Informatie voor goede doelen - Transparant

Transparant

De donaties komen rechtstreeks op de bankrekening van het goede doel te staan. Er is geen tussenkomst van Heroes for Charity. Hierdoor weet de donateur zeker dat het gedoneerde geld goed terecht komt.

Informatie voor goede doelen - Betrouwbaar

Betrouwbaar

Heroes for Charity is een betrouwbare partij, waarbij professionaliteit, kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel staan.

Informatie voor goede doelen - Eenvoudige manier van fondsenwerving

Eenvoudige manier van fondsenwerving

Nadat je je als goede doel hebt aangesloten bij Heroes for Charity kost het geen tijd meer. Als een deelnemer aan een challenge jouw goede doel kiest, gaat de rest vanzelf. Een makkelijke manier van fondsenwerving dus.

Informatie voor goede doelen - Geen bijkomende kosten

Geen bijkomende kosten

Als goede doel kost het niks om je aan te sluiten bij Heroes for Charity. Omdat Heroes for Charity de challenges zelf promoot, komen er ook geen advertentiekosten bij kijken.

Informatie voor goede doelen - Verantwoordelijkheid bij Heroes for Charity

Verantwoordelijkheid bij Heroes for Charity

Omdat de challenges niet uit naam van het goede doel georganiseerd hoeven te worden, ligt de verantwoordelijkheid hiervan ook volledig bij Heroes for Charity.

Mogelijkheid tot samenwerken

Samen kunnen we meer bereiken dan alleen. Zo helpt het als we elkaar promoten, maar is het ook mogelijk om een challenge te koppelen aan een specifiek goed doel. Dit zijn exclusieve challenges. 

Exclusieve challenges

Bij een exclusieve challenge zijn de donaties die opgehaald worden met de challenge exclusief voor jullie goede doel. In overleg wordt de challenge en de datum bepaald en kan er maatwerk geleverd worden. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Contact opnemen

Informatie voor goede doelen - Hoe werkt Heroes for Charity

Hoe werkt Heroes for Charity?

Heroes for Charity is gespecialiseerd in avontuurlijke challenges waarmee deelnemers geld ophalen voor een goed doel. Maar hoe werkt dit precies voor een deelnemer?

 1. Kies je challenge en meld je aan
  Heb jij een challenge gevonden die bij je past? Meld je aan en ga de uitdaging aan! 
   
 2. Kies je goede doel
  Je kunt zelf bepalen voor welk goed doel je geld gaat inzamelen. Kies een goed doel dat bij jou past.

Bekijk stap 3 t/m 8

Meer over Heroes for Charity

footerStroke