Heroes for Charity B.V.
Heroes for Charity B.V.
Prins Hendrikstraat 32
3361 XP Sliedrecht
+31 (0)85 - 060 24 21 - info@heroesforcharity.nl

 

Garanties

Je kunt je challenge van Heroes for Charity met een gerust hart boeken. Heroes for Charity is namelijk aangesloten bij het Garantiefonds GGTO en het Calamiteitenfonds. Dit betekent financiële zekerheid voor jou als deelnemer aan een challenge die valt onder deze garantieregelingen.

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO)

Heroes for Charity B.V. (KvK nr. 82850127) is aangesloten bij het garantiefonds GGTO. Je kunt dit controleren via www.stichting-ggto.nl . De garantie van het GGTO houdt in dat je als deelnemer aan een challenge waarop de garantie van toepassing is (alleen pakketreizen) het reeds betaalde deel van de prijs terugkrijgt als Heroes for Charity failliet zou gaan. Dit kan zijn voor vertrek, maar ook tijdens het verblijf op de locatie. Als de overeenkomst ook het vervoer omvat naar de plaats van bestemming, garandeert het GGTO ook de terugreis als Heroes for Charity hier, als gevolg van een faillissement, niet meer voor kan zorgdragen. Door Heroes for Charity wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 7,50 per deelnemer in rekening gebracht. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Calamiteitenfonds

Heroes for Charity B.V. (KvK nr. 82850127) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat je als deelnemer aan een challenge waarop de garantie van toepassing is:

  • (een deel van) de prijs terugkrijgt indien Heroes for Charity de challenge als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kan uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien Heroes for Charity als gevolg van een calamiteit de challenge moet aanpassen of indien Heroes for Charity je vervroegd moet repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Door Heroes for Charity wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 2,50 per boeking in rekening gebracht.

 

footerStroke