Heroes for Charity B.V.
Heroes for Charity B.V.
Prins Hendrikstraat 32
3361 XP Sliedrecht
+31 (0)85 - 060 24 21 - info@heroesforcharity.nl

 

Over Heroes for Charity

Ons verhaal

Wat begon met het beklimmen van de Kilimanjaro voor een goed doel, eindigde in het ontstaan van Heroes for Charity. Geïnspireerd door deze geweldige ervaring vond Simone de Graaf het tijd dat meer mensen deze unieke combinatie van een uitdaging aangaan en daarmee geld ophalen voor een goed doel konden ervaren. En dan wel met een challenge die bij jou past, voor een goed doel waar jij volledig achter staat. Want Heroes for Charity is ervan verzekerd dat je dan het meest gemotiveerd zult zijn om de uitdaging aan te gaan en om zoveel mogelijk geld op te halen voor het door jou gekozen goede doel.

Het doel van Heroes for Charity is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om geld in te zamelen voor het goede doel. Goede doelen helpen ieder op hun eigen manier om de wereld een stukje mooier te maken. Zij zoeken naar oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Heroes for Charity gelooft erin dat als we met elkaar geld ophalen voor deze goede doelen, dit bijdraagt aan een betere wereld voor iedereen. Hoe meer mensen geïnspireerd raken, hoe beter.

Heroes for Charity is gespecialiseerd in het aanbieden van (avontuurlijke) challenges, waarmee jij als deelnemer geld kunt ophalen voor een goed doel naar keuze. Of het nu een challenge is waarbij je moet wandelen, fietsen, kanoën, zwemmen of een combinatie van meerdere sporten; er is een challenge voor iedereen. Ga het avontuur aan en maak het verschil!

Over ons - Ons verhaal

Kernwaarden

 • Ontwikkeling
  Heroes for Charity wil graag het beste uit zichzelf en anderen halen. Blijven ontwikkelen en verbeteren is daarin belangrijk. Een uitdaging wordt niet uit de weg gegaan.
 • Kwaliteit
  Kwaliteit staat centraal binnen Heroes for Charity. Dit is terug te zien in het challengeaanbod, de keuze voor partners waarmee samengewerkt wordt en de communicatie. 
 • Hulpvaardig
  Hulpvaardig komt tot uiting in het persoonlijk contact en de korte lijnen met de challengeleider, het helpen met de voorbereiding, het begeleiden van de challenge en het willen ontzorgen van de Heroes.
 • Impact
  Uiteindelijk draait het bij Heroes for Charity om impact maken. Samen met de goede doelen. Er wordt daarom geen commissie ingehouden over de donaties. Zo komt het geld echt daar terecht waar het voor bestemd is. 
Over ons - Werken bij Heroes for Charity

Werken bij Heroes for Charity

Wil jij ook bijdragen aan een betere wereld, door anderen te inspireren om geld op te halen voor het goede doel en door ze aan te moedigen om de uitdaging aan te gaan? Dan is werken bij Heroes for Charity misschien wel iets voor jou!

Bekijk de vacatures

 

footerStroke