Heroes for Charity B.V.
Heroes for Charity B.V.
Prins Hendrikstraat 32
3361 XP Sliedrecht
+31 (0)85 - 060 24 21 - info@heroesforcharity.nl

 

Heroes Hike for Charity een groot succes!

Onderweg was het soms best even afzien: ploeterend door het losse zand, zere kuiten door de hoge duintoppen en af en toe een windvlaag. Toch overheerst achteraf vooral een gevoel van blijdschap en trots bij de deelnemers aan de Heroes Hike for Charity. “M’n spieren voel ik nu wel, maar het is ons gelukt en we hebben een prachtig bedrag opgehaald voor KiKa”, aldus een van de helden die meedeed aan deze wandeltocht in de Schoorlse Duinen.

Wandelen voor het goede doel

De Heroes Hike for Charity was niet zomaar een wandeltocht; de Heroes gingen de uitdaging aan voor een goed doel naar keuze. Zo hebben de twee teams die zich ingezet hebben voor KiKa samen meer dan € 2.500 opgehaald voor dit goede doel. Maar ook voor andere goede doelen, zoals CliniClowns en Stichting Met je hart, werden prachtige bedragen ingezameld.

Heroes Hike for Charity

Met de Heroes Hike for Charity liepen de Heroes een pittige wandeltocht door de Schoorlse Duinen. Nadat ze zich hadden ingeschreven en hun lunchpakket in ontvangst hadden genoten, begonnen de wandelaars aan hun uitdaging. Alle duintoppen werden getrotseerd, waaronder natuurlijk ook de hoogste duintop van Nederland. Verder werd er gewandeld door de bossen, het losse zand van de duinen en langs de heide. De prachtige tocht en het zonnetje maakten het heerlijk om te wandelen.

Welverdiende medaille

Een deel van de Heroes liep de route van 12 kilometer, een ander deel maakte de uitdaging nog groter en ging voor de volledige route van 22 kilometer. En er waren Heroes die zich hadden opgegeven voor 12 kilometer, maar de route zo geweldig vonden, dat ze ter plekke besloten om nog even door te gaan voor de 22 kilometer. Welke route je ook liep, bij de finish konden alle Heroes hun welverdiende medaille in ontvangst nemen.

Volgend jaar weer

Alle deelnemers kijken terug op een prachtige dag. En de opgehaalde donaties voor de verschillende goede doelen maken het natuurlijk nog mooier; de Heroes Hike for Charity was een groot succes. “Een bijzonder leuk evenement, met prima begeleiding en tot in de puntjes geregeld!” Er werd ook al gesproken over volgend jaar: “Dan doen we zeker weer mee!”.

Wil jij ook meedoen met de Heroes Hike for Charity?

Bekijk de challenge

  • Heroes Hike for Charity een groot succes! - Heroes Hike for Charity 2022
  • Heroes Hike for Charity een groot succes! - Heroes Hike for Charity 2022
  • Heroes Hike for Charity een groot succes! - Heroes Hike for Charity 2022
footerStroke